Hoe vind je harmonie in je samengesteld gezin?!
​​​​​​​

Gratis masterclass voor (plus)ouders die last hebben van spanningen en relatiestress in hun gezin en willen leren hoe er harmonie komt
​​​​​​​

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

dinsdag
4
juni
20:00 CEST
AANMELDING BEVESTIGEN

In de afgelopen 15 jaar heb ik letterlijk honderden (plus)ouders en koppels geholpen om meer rust en harmonie te vinden in hun samengesteld gezin!


En ook al is elke situatie uniek (zowel in samenstelling als in uitdagingen) toch zijn er enkele belangrijke principes die voor iedereen gelden.

Dus, heb jij last van spanningen in je samengesteld gezin? Van relatiestress? Of wil je problemen voor zijn en weten hoe je het goed aanpakt?

Meld je dan aan voor deze gratis masterclass!

In ongeveer 90 minuten laat ik je zien waarom er zo gemakkelijk relatiestress opduikt als er één of meer kinderen zijn uit een vorige relatie én wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat er meer rust en harmonie komt.

Is dit iets voor jou?

- Jij en je partner zijn een geweldige match: zet jullie twee op een eiland samen en … heerlijk!! Toch ervaar je regelmatig spanningen.

- Als plusouder weet je bijvoorbeeld niet goed wat je plek is. Je voelt je buitengesloten of ervaart stank voor dank. Je hebt moeite met hoe de kinderen ontzien worden. Soms ervaar je een concurrentiestrijd met de kinderen. Hierover kan je niet goed praten met je partner.

- Als ouder vind jij het op jouw beurt dan weer frustrerend dat over alles een punt gemaakt wordt. Je vraagt je af of de kinderen wel écht welkom zijn. Zo vermoeiend dat er altijd gedoe is en het nooit eens ‘gewoon leuk’ kan zijn. Je zit tussen twee vuren en voelt je verantwoordelijk voor het geheel. Je kampt met schuldgevoel, maar kan hierover niet echt met je partner praten. 

- Als je beiden kinderen hebt, merk je dat er met twee maten en gewichten gemeten wordt. Jij en je partner schieten heel gemakkelijk in de verdediging over de eigen kinderen. Je vindt geen manier om om te gaan met de verschillende opvoestijlen en -regels.

- Eén van de kinderen maakt er geen geheim van dat hij dat hele stiefgebeuren maar niks vindt. Als stiefouder neem je dit persoonlijk, ook al weet je ergens wel dat dat niet zou moeten. Als ouder vrees je het ergste voor je kind én word je stiknerveus van de reactie van je partner.

- De pannen vliegen natuurlijk helemaal van het dak als ook nog eens de ex-partner zich hiermee bemoeit 🙁


Wat ga ik bespreken in deze masterclass?

1. Je krijgt inzicht in wat er precies aan de hand is in een samengesteld gezin. Geen schrik, verwacht je niet aan een doomscenario! Ik laat je zien hoe het ANDERS is; niet beter of slechter.

2. Je leert wat nodig om tot harmonie te komen. En dan heb ik het niet over hopen dat de ex tot inkeer komt of je partner eindelijk naar je gaat luisteren. Ik ga het met jou hebben over wat JIJ kan doen! 

3. Aan het einde van de masterclass weet jij precies wat de meeste gemaakte valkuilen zijn, waardoor heel wat koppels het niet halen. Doe er je voordeel mee!

Voor wie is dit?

Jij en/of je partner hebben kinderen uit een vorige relatie.

Het maakt niet uit of je samenwoont of niet. Ook maakt het niet uit of jullie nog maar net samen zijn of al jaren in rondjes draaien.

Sta je open om iets nieuws te leren? Van harte welkom!

Je kan deze avond alleen volgen, al kan het natuurlijk razend interessant zijn om ook je partner uit te nodigen.

Van harte welkom!


Superleuk als je erbij bent! Als het moment niet past, meld je dan toch aan. Je ontvangt achteraf een opname die nog enkele dagen beschikbaar blijft.


Presentatie door
Cindy Schepers, relatietherapeute en ervaringsdeskundige


Deel dit webinar met je vrienden en kennissen:
Powered by WebinarGeek